miercuri, septembrie 16

Minoritatile in Romania...

Ce pana mea tot luati apararea minoritatilor din Romania (tigani, bozgori etc.) ? Eu, unul, nu inteleg.

Motivul ar fi acela ca la colt de strada, cefosul care sare la bataie dupa ce te face la buzunare nu este alb, ci este un tigan borat, care are 35 de frati, surori, veri, bunici si stranepoti gata sa te linseze daca tu ii rupi maxilarul imputitului aluia. Daca ar fi sa ne luam dupa cei ce ii apara, noi ar trebui sa stam cu mainile in san cand pirandele se duc si jefuiesc o batranica, ar trebui sa le ducem copii la scoala cand ii gasim pe strada cersind.

Nu asa rezolvam problema!!!
Daca doriti sa rezolvati problema ar trebui sa faceti o lege prin care sa fie obligatorie calcarea pe trecerea de pietoni a tiganilor ( nu ma , nu o sa le spun niciodata rromi. De ce? Fiindca nu vreau, fiindca ei nu sunt rromi, sunt tigani), sa fie obligatorie plimbarea cu tancul prin cartierele lor, eventual omorand jumatate din cartierul respectiv si daramand tot.

uitati-va la video-ul asta inainte de a imi spune ca sunt un alt rasist

O alta minoritate care ma calca pe nervi sunt bozgorii ( nu unguri, ci bozgori. De ce? Pentru ca nici ungurii nu ii vor la ei in tara pe cei din Transilvania, pe "cei fara de tara" - eu asa stiam ca se traduce, deasta se supara un bozgor cand ii spui asta :)) ), cum pula mea iti permiti tu sa ceri sa inveti ungureste la mine in tara? De ce dracu nu ati invatat limba romana, si imi raspundeti cu nen to dom cand cer o paine in Covasna? Nu ma deranjeaza ca nu stiu limba mea cand le cer la magazin ceva, sa zicem ca sunt de putin timp in romania si nu au apucat sa invete limba... dar ma deranjeaza cand ma injura de mama dupa ce imi bag pula in gura lor ca imi zic nen to dom.

Pana si politicienii parca tin cu ei. Ii integreaza in politica pentru a castiga 2 procente la alegeri, pai in pizda matii vrei 2 procente in plus? Fa ceva bun pentru tara asta, nu dormi toata ziua in fotoliul tau.

Si sa tratez inca un subiect cu tiganii (asta e bonus asa ca fi atent citeste tot daca nu ii pun pe tine :)) )
In strainatate cand va duceti sa nu va mirati cand se uita lumea urat la voi dupa ce vorbiti un pic romana la telefon.
Motivul: tiganii cand sunt in strainatate spun ca sunt romani, nu rromi.


P.S. Nu dati mai departe sa citeasca si altii. Ca daca vede Barrack Obama trimite pe negrii lui la mine si dupaia the white dude is dead!
Enjoy the SiLeNcE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu